Bezalkoholiskais dzirkstošais vīns ir lieliska alternatīva tradicionālajam dzirkstošajam vīnam, kas piedāvā svētku sajūtu bez alkohola klātbūtnes. Tāpat kā tradicionālos dzirkstošos vīnus, arī bezalkoholiskos dzirkstošos vīnus pasniedz atdzesētus. Tos var kombinēt ar uzkodām, salātiem, vieglajām jūras veltēm un desertiem.
Bezalkoholiskā dzirkstošā vīna ražošanā bieži izmanto līdzīgas vīndarīšanas metodes, ko izmanto, lai ražotu tradicionālo dzirkstošo vīnu. Spiež vīnogas, sulu raudzēta, lai radītu vīnu. Tomēr pēc tam tiek īstenots īpašs alkohola satura samazināšanas process, lai atdalītu alkohola saturu, kā rezultātā alkohola tilpumkoncentrācija parasti ir mazāka par 0,5%.
Daži no iecienītākajiem bezalkoholisko dzirkstošo vīnu brendiem ir Pierre, Vinada un Torley.