Filtrēt preces
Akcija
Cena
€0.00
€0.00

Saldumi

(22 no 22)

Saldumi

Saldumi ir lieliski našķi, kas piepilda ikdienas mirkļus ar patīkamām garšām, tekstūrām un salduma pieskārienu. Visbiežāk saldumu galvenā izejviela ir cukurs. Izskata uzlabošanai saldumiem nereti mēdz pievienot dažādas pārtikas krāsvielas. Šie gardumi ir daudzveidīgi un neatvairāmi, sākot ar šokolādes konfektēm un beidzot ar želejas gardumiem, kas valdzina un lutina garšas kārpiņas.

 

Daži no populārākajiem saldumu veidiem:

  • Šokolāde: Šokolāde ir no kakao koku augļu sēklām jeb kakao pupiņām gatavots konditorejas izstrādājums. Ir dažādi šokolāžu veidi – piena, baltā, tumšā un šokolādes ar dažādām piedevām, piemēram, riekstiem.
  • Želejas konfektes: Želejas konfektes ir plaša želatīna bāzes košļājamo saldumu kategorija, tās ir pieejamas dažādās krāsās un tām ir daudzveidīga garšu buķete.
  • Zefīri: Zefīrs ir mīksto konditorejas izstrādājumu veids, ko gatavo, saputo augļu un ogu biezeņus ar cukuru un olu baltumiem, pēc tam pievienojot recinātāju, piemēram, pektīnu, karaginānu, agaru vai želatīnu.
  • Halva: Halva ir Tuvajos Austrumos radies konditorejas izstrādājums, ko gatavo no uzputotas sīki sasmalcinātu eļļas augu sēklu vai riekstu un karameļu masas.
#}